Oplossingen

IT-bedrijven en reclamebureaus lopen dikwijls tegen problemen aan als het gaat om programmeerwerk voor Magento & WordPress. Projecten stapelen zich op omdat u te weinig tijd, manschappen of expertise heeft. Dit leidt tot ongewenste vertragingen. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor. We helpen u om uw projecten succesvol af te ronden. We worden een verlengstuk van uw bedrijf en bieden u volledige ondersteuning, zodat u zich kan richten op uw kernactiviteiten. U noemt het, wij regelen het.

We hebben altijd manschappen voor u klaar staan.

We kunnen u helpen met ontwikkelingen op maat.

We werken volgens de laatste standaarden.

We opereren vanuit Eindhoven, de kennisregio van Nederland.

We bieden u een-op-eencontact met een dedicated programmeur.

Services

Magento

Onze gecertificeerde Magento programmeurs weten als geen ander hoe ze het maximale uit Magento kunnen halen. Ze kunnen de 150.000 regels letterlijk dromen en zijn daarom uitermate geschikt om u bij ieder project te helpen.

Lees meer

Themes Develoment
Performance Tuning
Modules & Plugins
Magento 2.0
Support
Security
Dedicated Developers

WordPress

Onze gekwalificeerde WordPress programmeurs houden van een technische uitdaging en zijn zeer innovatief. Met onze expertise aan uw zijde bent u ervan verzekerd dat we uw ideeën omzetten in concrete resultaten.

Lees meer

Themes Develoment
Performance Tuning
Modules & Plugins
Magento 2.0
Support
Security
Dedicated Developers

Full service development

Bent u op zoek naar een andere dienst? Om zo goed mogelijk in te spelen op ontwikkelingen in de IT-branche kiezen we specifiek voor programmeurs uit verschillende werkvelden. We zijn een groep gepassioneerde experts met verschillende skills en expertises in webdevelopment. Onze talentvolle programmeurs hebben 3+ jaar ervaring in diverse codeertalen en zijn breed inzetbaar. Daarom kunt u ook voor overige vraagstukken bij ons aankloppen.

Lees meer

Onze Certificaten