Over ons

WOXOW is ontstaan vanuit de liefde voor programmeren.

Missie

WOXOW is ontstaan vanuit de liefde voor programmeren. Onze focus ligt op Magento en WordPress, dankzij deze specialisatie kunnen we u daar uitstekend bij ondersteunen. We bestaan uit een brede groep programmeurs, ieder met unieke talenten, begeleid door een ervaren scrum master. We werken volgens de Agile methodiek. Met behulp van bewezen methodes bieden we u de beste ondersteuning.

Programmeren is een vak apart en is noodzakelijk voor diverse branches. Zowel IT-bedrijven en reclamebureaus met personeel als zelfstandigen zijn afhankelijk van programmeurs. Dat kan uw eigen personeel zijn, maar kan ook een freelancer zijn. Wij bieden u het beste van beide werelden. Met de persoonlijke touch van een freelancer én de zekerheid van vast personeel, zorgen we dat u altijd bent voorzien van technische ondersteuning.

Waar anderen stoppen, gaan de programmeurs van WOXOW door. Om u zo goed mogelijk te helpen, stellen onze programmeurs zich flexibel op. Daarnaast hebben wij onze processen efficiënt opgezet, zodat u het beste rendement behaalt.

Visie

We geloven dat coderen dé taal is die mensen intercontinentaal met elkaar verbindt. Vandaar ons motto: “Coderen Verbindt.” We bereiken onze doelstellingen door gebruik te maken van Open Innovatie. Hierdoor kunnen we onze vaardigheden ontwikkelen en bouwen we aan een groot aantal strategische partners, waarmee we gezamenlijk nieuwe markten en product kansen creëren.

WOXOW ondersteunt u wanneer u dit nodig heeft. Dit geldt voor zowel projecten op korte termijn als lange termijn. We zijn uw technische partner bij uitstek en fungeren als verlengstuk van uw bedrijf. Naast onze activiteiten in Nederland, zetten we een internationaal netwerk van partners en specialisten op.

Strategie

We werken nauw samen met onze partners. We hanteren een Agile workflow en ontwikkelen onze processen constant, zodat we onze partners optimaal kunnen bedienen. Daarnaast maken we gebruik van systemen zoals Jira en AWS om onze projecten soepel te laten verlopen.

We investeren in onze mensen door ze trainingen en opleidingen te bieden. Tijdens het ontwikkelingsproces monitort onze kwaliteitsmanager constant uw project. Daarnaast investeren wij in internationale samenwerkingen, zodat we veranderingen in het werkveld op de voet volgen en up-to-date zijn van de laatste ontwikkelingen.

Kawa Karim

Managing Director

Als kind is Kawa opgegroeid in verschillende delen van de wereld. Mens en cultuur fascineren hem. Kawa merkte op dat mensen in bepaalde delen van de wereld technisch vaardiger zijn. In andere delen van de wereld zag hij mensen met een meer flexibele werkhouding. Al van kinds af aan droomde Kawa van een gezamenlijke taal die landen verbindt en grenzen doet vervagen. Deze gemeenschappelijke taal vond hij in coderen, vandaar ook zijn motto: “Coderen Verbindt.”. Deze houding is terug te vinden in zijn werkwijze, Kawa streeft ernaar om klanten optimaal te bedienen en relaties van lange duur op te bouwen.

Klaar voor de start?
We helpen u graag.

PROJECT PLANNER